IV. Ifjúsági és Sportnap | I. Sportágválasztó – Törökbálinton!

Jelezz vissza facebookon is, hogy jössz. Így nem maradsz le semmilyen információról: https://www.facebook.com/events/724908174223991/

Két nap. Két nap, melyben a tréningruha és a mackónadrág lesz az ünneplőruha. Két olyan nap, melyen egy város fiataljai sportolnak együtt, vagy érdeklődnek iránta

2014. szeptember 26-án és 27-én a sport két arculata jelenik meg Törökbálinton. Pénteken a helyi iskolák hetedik, illetve nyolcadik osztályos diákjai mérik össze erejüket ügyességi és szellemi vetélkedőkön.

Szombaton a sportok majálisát ünnepelhetjük, ahol a májusfát szeptemberire cseréljük, és nem személynek, hanem a szeretett sportnak állítjuk. Egy nap, melyen a város majd összes sportegyesülete egy helyen, egy időben tartózkodik, hogy az érdeklődők kérdéseire azonnal választ tudjon adni.

A bemutatókon kívül egész napos szórakoztató programokat kínálunk, melyek az uszoda kedvezményes használatától, a tombolajátékokon megnyerhető értékes ajándékokon keresztül a napot bezáró koncertekig tartanak.

A megjelenő klubok a Sportközpont parkolójában szeptember 27-én 10.00-17.00-ig várják az érdeklődőket. Gyertek el minél többen, és legyetek részesei a napnak, amikor Törökbálint a sportok előtt tiszteleg.

Sportnap és Sportágválasztó 2014

2 hozzászólás

 1. Kedves TIFO!

  Szeretném megköszönni nektek ,hogy megrendeztétek az I. Sportágválasztót, mert amúgy is kerestem egy lovardát és nektek köszönhetően találtam egy jó helyet.

  További sok sikert:

  Zsuzsi :)

  • Kedves Zsuzsi! :)

   Ezt nagy örömmel halljuk, mert ez azt jelenti számunkra, hogy már megérte megszervezni!
   Sok szeretettel várunk jövőre is!

   Jó lovaglást kíván a TIFO! :)

Hozzászólok